Megújult a Tartalomgyar.hu

 tartalomgyar_hu_2017.JPG

Közel négy éve működik a Tartalomgyár. Ezalatt sokat változott a világ, és persze mi is rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk. Csak éppen a régi honlapunkról mindez nem derült ki. Ezért úgy éreztük, ideje egy új weboldalon megmutatni, hogy sokkal többet tudunk kínálni, mint 2013-ban.

Továbbra is a tartalommarketingre fókuszálunk, de bővülő csapatunk révén új területeket is el tudunk látni. Nem csak szöveget írunk, fotózunk, vagy videót forgatunk, hanem a koncepcióalkotástól kezdve a tartalmak menedzselésén át a forgalomnövelő kampányokig teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. De a PR-feladatok elől sem ugrunk el.

Készítettünk egy gyakori kérdéseknek szentelt aloldalt is: ide azokat a felvetéseket gyűjtöttük össze, amelyekkel a tárgyalásaink során találkozunk.

Ha találsz olyat területet, feladatot, ami érdekes lehet neked, akkor beszéljünk, de először is, nézz körül a megújult oldalunkon: www.tartalomgyar.hu!

Tartalomgyár bérelhető szerkesztőségként cégek, ügynökségek és a média számára készít szöveget, fotót, videót, grafikát, animációt - vagyis mindent, ami tartalom.
Ebben a blogban néhány tartalommarketing ötletet, javaslatot osztunk meg. Írd meg te is az ötleted, vagy szólj hozzá!